Meten en registreren is onze specialiteit

Toepassingen temperatuur controle - registratie - bewaking

 

Het doel van onze toestellen en systemen is om de registratie van kritische parameters te automatiseren. Tempro richt zich met name op industrie sectoren waar temperatuur een kritische parameter is in het proces. Bijvoorbeeld het bewaken van koelingen, gekoelde transporten, temperatuur gecontroleerde lokalen, voedsel temperatuur zowel tijdens het bewaren als tijdens het verwerken, medicijnen transport en opslag. Onze dataloggers worden gebruikt om kritische temperaturen en andere parameters te registreren zoals vocht en CO. De monitoring systemen registreren automatisch en alarmeren bij overschrijden van de limieten.

VOEDING

PHARMA

horeca

zorg

 

Registratie van de temperatuur door middel van een digitale thermometer of een temperatuur datalogger.

Beide registreren digitaal de gemeten temperatuur.

Rapportering gebeurt op de computer via automatisch gegeneerde rapporten of met een gratis software programma, waarmee u trends en rapporten kunt aanmaken.

Temperatuur registratie tijdens transport per vrachtwagen vliegtuig of boot

Hierbij denken we aan musea, server lokalen, magazijnen, archief ruimtes, labo's, operatiekwartieren.

In alle lokalen of ruimtes waar vocht en temperatuur van belang zijn kunnen we deze registreren en indien nodig ook bewaken en alarmeren bij overschrijden van limieten voor temperatuur en/of vocht.

De registratie gebeurt via software of cloud toepassing.

Bekijken van de gegevens, rapportage en alarmering kan via computer, laptop, tablet of smartphone.

Wij bieden gratis App's en alarmering via SMS en e-mail.

In hotels, restaurants en catering bedrijven is het van groot belang dat de temperaturen die de overheid (Voedselagentaschap FAVV) hen oplegt, gegarandeerd zijn.

Tempro levert slimme thermometers waarmee u volgens een vooropgestelde lijst alle temperaturen digitaal kunt registreren.

Tevens leveren wij met FOODCHECK een systeem dat alle HACCP taken en temperaturen automatisch registreert in de cloud.

Datalogger voor koelkast temperatuur registratie musea, server lokalen, magazijnen, labo, operatuekwartier Enviropad digitale thermometer HACCP voor temperatuur registratie

registratie en Bewaken van temperatuur in koelkasten en vriezers

temperatuur - vocht gecontroleerde ruimtes

HACCP temperatuur controle

Tijdens het transport van voedsel zoals vlees, vis, groenten en fruit, is het belangrijk dat gedurende het transport de temperatuur binnen bepaalde grenzen blijft.

Ook bij de logistiek van medicijnen is dit van groot belang.

Tempro levert temperatuur indicatoren, dataloggers en ook temperatuur sensoren met gps functie. Zodat u steeds de temperatuur en de positie van het voertuig LIVE kan opvolgen.

 

registreren en bewaken van gekoelde transporten

Tempro BE

Vijf Gezusterslaan 17

2960 Brecht

+32 (0)3 435 76 90

mail@tempro.be

Tempro NL

Bredaseweg 185

4872 LA Etten-Leur

+31 (0)76-5083529

info@dataloggershop.nl

Temperatuur registratie tijdens transport per vrachtwagen vliegtuig of boot Datalogger voor koelkast temperatuur registratie musea, server lokalen, magazijnen, labo, operatuekwartier Enviropad digitale thermometer HACCP voor temperatuur registratie